С постановление на Окръжна прокуратура – Хасково като обвиняем е

...
С постановление на Окръжна прокуратура – Хасково като обвиняем е
Коментари Харесай

След гонката в Хасково: Единият от тримата задържани вече е обвиняем

С разпореждане на Окръжна прокуратура – Хасково като обвинен е притеглен 30-годишният Н.М. за държане на над 7 кг. високорискови наркотични субстанции – амфетамин, без съответно позволение. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Той е арестуван за период до 72 часа, в който период в Окръжен съд -Хасково ще бъде импортирано искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Мъжът е един от тримата арестувани по Закона за Министерство на вътрешните работи за владеене на хероин на стойност 217 050 лв., след полицейско гонене, почнало край Хасково и приключило в Стара Загора. Инцидентът е станал в 21:30 часа на 28 юни, когато в региона на хасковското село Клокотница стационарен полицейски екип подава знак със стоп-палка на лек автомобил, който не стопира.

Започва гонене, при което един от пасажерите в колата, 30-годишен мъж от димитровградското село Сталево, изхвърля раница на пътя. Впоследствие се открива, че в багажа има девет пакета с кафяво прахообразно вещество, което при полеви наркотест реагира на хероин.

Водачът на лекия автомобил, марка BMW – 36-годишният К.Д. е арестуван благодарение на чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора, а след това след търсене на 28 юни са открити и неговите спътници – Н.М., на 30 година, и М.Б., на 35 година

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са осъществени голям брой следствени и процесуално-следствени дейности, като събраните към сегашния миг доказателства постановат извод за съпричастност към инкриминираното действие на единствено едно от лицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР