С полагане на клетва от общински съветник започна днешното заседание

...
С полагане на клетва от общински съветник започна днешното заседание
Коментари Харесай

Нов общински съветник положи клетва в Общинския съвет на Плевен

С полагане на клетва от общински консултант стартира днешното съвещание на Общинския съвет (ОбС) в Плевен. Да работи в името на Плевен и плевенчани даде обещание Светослав Доков. За това оповестиха от общинската администрация.

Припомняме, че с решение на Общинската изборна комисия в Плевен от 7 декември 2023 година Доков бе разгласен за определен общинския консултант от Местна коалиция " Алтернативата на жителите ". Той заема мястото на определения, само че неположил клетва на последните три съвещания, Александър Николов.

Съгласно т.3 от решение от 04.11.2023 година на Централната изборна комисия пълномощията на общински консултант, който не се е явил и не е подписал клетвен лист на първото съвещание на Общинския съвет, и не е декларирал документално по реда на т.2 от същото решение, че е възпрепятстван да се яви, не пораждат. Полагането на клетва от Светослав Доков бе удостоверено с подписването и на клетвен лист.

Общинският съвет заседава през днешния ден изключително. Акцент в сесията е приемане на Правилник за организацията и активността на Общинския съвет, на заместници на ръководителя на Общински съвет, на непрекъснати комисии, както и на техния състав.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР