С поклонение пред паметника на Васил Левски на централната алея

...
С поклонение пред паметника на Васил Левски на централната алея
Коментари Харесай

Пловдив отбеляза 181 години от рождението на Васил Левски

С поклонение пред паметника на Васил Левски на централната алея на Бунарджика и полагане на венци и цветя, през днешния ден от 10.00 часа, Пловдив уважи 181-та годишнина от рождението на Апостола на свободата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Слово произнесе литераторът Таня Караиванова, член на УС на Общински комитет " Васил Левски “ в Пловдив. Водещ на честването бе Златко Павлов. В церемонията по традиция участваха представителни формирования от Пловдивския гарнизон, боен духов оркестър и венценосци. 

В общоградското честване на 181-та годишнината от рождението на Васил Левски участваха народните представители от Пловдив в 44-то Народно събрание, кметът на община Пловдив, регионалният шеф, ръководителят на Общински съвет, началникът на гарнизон Пловдив, почетни консули, общински съветници, зам.-кметове и представители от Общината и районните кметства, Общественият медиатор, представители на армията, църквата, политически и публични организации, членовете на Общински комитет " Васил Левски “ и комитет " Родолюбие “, жители и медии.

Plovdiv24.bg излъчи онлайн поклонението пред Васил Левски. Ако желаете и отсега нататък да гледате забавните събития от Пловдив и да сте постоянно осведомени, харесайте нашата страница във Facebook.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР