С покачването на температурите навън, все повече мечтаем за плаж,

...
С покачването на температурите навън, все повече мечтаем за плаж,
Коментари Харесай

Къде да почиваме това лято?

С покачването на температурите на открито, от ден на ден мечтаем за плаж, море, коктейли и горещи преживявания. Идеи по тази причина къде да отидем през летния сезон и това да ни излезе колкото се може по-изгодно, дават специалистите от eSky.

В множеството случаи, за лятната си ваканция българите избират родното Черноморие, Гърция или Турция. До Варна този летен сезон може да се стигне на атрактивната цена от 36 евро за двупосочен полет. Полетите се оперират от две самолетни компании и има доста благоприятни условия като часове. Може да се комбинира ранен утринен полет на отиване, с който още сутринта към този момент ще сте на плажа и вечерно връщане назад към София. До Бургас цените на самолетните билети стартират от 59 евро. В съпоставяне с предходната година, се следи растеж от към 12% на вътрешните полети, което демонстрира наклонността да се заобикалят тапите и да стигаме до морето за под 1 час.

Гърция също посреща много българи в летния сезон , който там започва по-рано и приключва по-късно. Атина ни чака с изключителното предложение за двупосочен полет, започващо от 20 евро. Освен, че градът е прелестен, подобаващ както за отмора, по този начин и за екскурзионна стратегия, той е и насочна точка към други гръцки дестинации. С вътрешен полет може да се стигне и до набиращите от ден на ден известност острови. Полетите до тях от София нормално са с прехвърляне и въпреки всичко са комфортни и спестяващи многото часове в път с автомобил и ферибот.

Полети до Пафос, Кипър към момента могат да се купят на цени от 30 евро за двете направления. Кипър е подобаваща дестинация за съчетаване на отмора с разходки до близки градове и културни забележителности.

Билетите за едноседмичен престой в Лисабон през юни започват от 93 евро, а вътрешните полети до Порто стартират с цени от 13 евро в посока. Валенсия пък може да бъде посетена с билети от 55 евро, за Малта цената е сходна – от 53 евро.

Горещи оферти за директни полети има и до Турция , като Анталия може да предложи за всекиго по нещо – море, екскурзии, прелестна природа и обслужване от най-високо равнище.

За търсещите по-екзотична дестинация за лятната си отмора, предложенията за Тунис стартират от 212 евро.

Която и дестинация да изберете, резервирайте навреме както самолетните билети, по този начин и хотелското си настаняване, с цел да можете да се възползвате от най-изгодните цени. Не забравяйте да изготвите и застраховка за престоя си отвън страната, с цел да пътувате умерено, поучават специалистите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР