С поход от хижа Алеко към Черни връх на Витоша,

...
С поход от хижа Алеко към Черни връх на Витоша,
Коментари Харесай

Радев и Йотова дадоха старт на кампанията с поход към Черни връх


С поход от хижа Алеко към Черни връх на Витоша, Румен Радев и Илияна Йотова дават старт на предизборната акция преди вота на 14 ноември, съобщи БГНЕС.

В планината са и представителите на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на кандидатпрезидентската двойка за втори мандат.

Походът към по-справедлива България стартира от тук, съобщи Радев преди да поведе участниците в изкачването към първенецът на Витоша.

Избрахме това място, тъй като Щастливецът е от тези българи, които повече от век въодушевяват с родолюбие, гений и смелост – жител на света и родолюбец. Алеко – народопсихолог и в това време юрист на правилните, фен на природата и познавач на хубостта.

Всички знаем тъжната история по какъв начин точно Алеко стана жертва на своя воин и по тази причина ние, неговите потомци е време да надрастем слабостите на неговия воин. Време е да поемем към върха – там, където Щастливецът намираше щастието. Българската планина с изключение на красива е и избор на ентусиазъм и урок по родолюбие. Изкачването, паралелно с тестванията, сплотява, гради темперамент, калява волята и зарежда с религия, сподели още Румен Радев.

За страдание, над 100 години по-късно неговите пътеписи, неговите разкази и герои, сякаш са писани за днешното време. Ако си спомним по какъв начин Алеко Константинов пишеше за изборите и за злоупотребите, като че ли написа за това по какъв начин ГЕРБ прави избори, сподели още Йотова.

Тя заяви, че през днешния ден с Радев посвещават своята акция на българската природа, тъй като не желаят повече бетонни хватки.

Избрахме и тази дата, тъй като през днешния ден е Световният ден за битка с бедността, с неравенствата, сподели Йотова и напомни, че в последните четири години работят да няма разлики измежду хората в обществото.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР