С подходящия хардуер играенето на спортни шутъри ще бъде още

...
С подходящия хардуер играенето на спортни шутъри ще бъде още
Коментари Харесай

До невероятните 1000 Hz при геймърските монитори: NVIDIA представи технологията G-SYNC Pulsar

С подобаващия хардуер играенето на спортни шутъри ще бъде още по-приятно. Всичко е обвързвано с новия VRR.

NVIDIA публично показа обновената версия на известната си технология G-SYNC на CES 2024 – тя се назовава G-SYNC Pulsar и съгласно компанията ще дава опция за управление на честотата на освежаване на монитора, с цел да се сътвори по-остро изображение. Всъщност NVIDIA има вяра, че G-SYNC Pulsar е по-модерна версия на обичайна Variable Refresh Rate технология – тя употребява променлива периодичност на освежаване, с цел да обезпечи по-плавна работа на монитора и по-вярно изображение във видеоигрите.

Също по този начин по време на представянето NVIDIA разгласи, че технологията G-SYNC Pulsar дава опция на избрани модели монитори да реализират периодичност на освежаване от 1000 Hz, което сигурно ще бъде голямо преимущество в спортните шутъри. За да се реализира това, най-новата разработка комбинира VRR и ULMB технологиите, с цел да обезпечи едно решение, което се възползва от преимуществата и на двете технологии. Освен това технологията употребява Adaptive Overdrive, с цел да контролира динамично скоростта, с която пикселите минават от един цвят към идващия, с цел да понижи размиването на изображението.

За да показва по какъв начин работи технологията G-SYNC Pulsar, компанията NVIDIA употребява видеоиграта Counter-Strike 2, работеща на екран с 360Hz периодичност на освежаване. Играта бе пусната с и без задействана технология и съгласно публицистите, участвали на презентацията, разликата е в действителност забележима, изключително що се отнася до остротата на обектите в придвижване. Проблемът е, че на презентацията не беше показано непосредствено съпоставяне на истинската G-SYNC и G-SYNC Pulsar – има възможност разликата сред технологиите да е толкоз дребна, че да е мъчно да се забележи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР