С подарък – книга ще може да си тръгне всеки,

...
С подарък – книга ще може да си тръгне всеки,
Коментари Харесай

С нестандартно събитие отбелязват Деня на Съединението в Бургас

С подарък – книга ще може да си тръгне всеки, който участва на концерта във връзка 134 години от Деня на Съединението. Той се провежда от Народно читалище " Св. Св. Крил и Методий 1985 ", което се намира в бургаския комплекс " Меден рудник ".
Actualno.com потърси за детайлности Плума Желязкова, която е уредник " Дейности " в читалището: " На пети септември от 17:30 часа, всички бургазлии са поканени да участват на събитието, което не е единствено концерт, а място, където всеки ще може да се забавлява и научи нещо ново. За децата сме подготвили креативен, просветителни работилници и други действия за изява. Освен да показват креативните си хрумвания, те ще научат и за школите към читалището ".
Събитието ще се организира в площта, която се намира зад спирката на линиите 2 и Б12.
Библиотеката на отрито е мястото, където ще се подаряват книги. Те са дребни и огромни и от разнообразни жанрове. Ще има детска литература и книги за възрастни. Всяка е опакована красиво, с цел да остане паметен спомен от Деня на Съединението.
Заниманията за децата в библиотеката навън, са готови от библиотекаря в читалището. Ще бъдат показани и другите школи, които се организират в читалището – по британски език, театрална школа, арт школата и други. На място, техните преподаватели ще опишат на децата детайлности за заниманията.
Концертът включва известни песни, евъргрийни, в осъществяване на струнен квартет " Viva ". Цигулки, виола и виолончело ще огласят пространството и ще допринесат празникът да бъде споделен, а значимата дата от българската история да остане незабравима в съзнанието на най-малките.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР