С по-малко от четири седмици остават до първите гласове в

...
С по-малко от четири седмици остават до първите гласове в
Коментари Харесай

Тръмп запазва огромна преднина, Хейли изравнява ДеСантис на второ място в нови първични избори за президент на Републиканската партия през 2024 г.

С по-малко от четири седмици остават до първите гласове в конкуренцията за Белия дом през 2024 година, ново национално изследване демонстрира, че някогашният президент Доналд Тръмп остава водещият любимец за номинацията на републиканците.

И изследване на публичното мнение на университета Куинипиак, оповестено в сряда, също е последното, което натъртва на този някогашен дипломат в Обединените народи и някогашният губернатор на Южна Каролина Ники Хейли в този момент е изравнена с губернатора на Флорида Рон ДеСантис за далечно второ място след Тръмп.

Тръмп има поддръжката на две трети (67%) от републиканците и републиканците -склонни гласоподаватели, запитани в анкетата, като Хейли и Десантис събират по 11% поддръжка.

Мултимилионерът бизнесмен и претендент за първи път Вивек Рамасвами сграбчва поддръжката на четири %, а някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, който прави втората си кандидатура за президент, на три %.

Републиканският кан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР