С платинена оценка за ID. Buzz Cargo и златна за

...
С платинена оценка за ID. Buzz Cargo и златна за
Коментари Харесай

Euro NCAP: Двойна победа за VW Commercial Vehicles

С платинена оценка за ID. Buzz Cargo и златна за Caddy Cargo, двете транспортни средства от Volkswagen Commercial Vehicles съумяха да впечатлят инженерите по сигурността и тестванията на Euro NCAP.

ID. Buzz Cargo печели точки със своите системи за подкрепяне, които поддържат електрическото транспортно средство на път, динамично контролират скоростта и му разрешават да спре в точния момент пред стоящи трудности или пешеходци и велосипедисти, минаващи в профил. Caddy Cargo също впечатли тестерите, когато стана дума за поддържане на лентата и спешно прекъсване.

ID. Buzz Cargo от Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) доставя освен артикули и услуги за своите консуматори, само че и във връзка с сигурността. Тестовете на Euro NCAP потвърдиха безапелационно опциите на модела - да вземем за пример при проби за прекъсване пред неподвижни и движещи се трудности като транспортни средства, пешеходци или велосипедисти, приближаващи се в профил, даже на мрачно.

Възможностите за съблюдаване на лентата на придвижване и наблюдението на пасажерите на електрическия ван също са безупречни. ID. Buzz Cargo има помощник за мъртва зона, който реагира на насрещния трафик при завиване и динамично контролира скоростта по маршрута, спазвайки локалните ограничавания на скоростта, с помощта на камерата и „ цифровото картографиране “.

В специфичните проби на Euro NCAP за сигурността на комерсиалните транспортни средства, Buzz Cargo в действителност впечатли тестващите с 83 % показване в поддръжката на сигурността с помощта на камери и радари. В последна сметка тяхната присъда е: „ Платина за сигурност в търговски транспортни средства “.

Caddy Cargo на VWN също впечатли с помощта на своите бордови системи за подкрепяне и реализира положителни резултати при маневри за спешно прекъсване пред трудности като спрял или муден трафик, както и пешеходци и велосипедисти. Той също по този начин се оправи изключително добре със способността си да се върне на верния път.

В последна сметка това му се отблагодари с оценка на успеваемостта от 68 % за поддръжка на сигурността и „ златна “ премия от тестерите на Euro NCAP в общата оценка за 2024 година И двата резултата от Euro NCAP впечатляващо показват, че сигурността в комерсиалните транспортни средства може непрестанно да се усъвършенства посредством увеличено потребление на асистиращи системи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР