С първо бебе ще се похвали напролет певицата Поли Генова.

...
С първо бебе ще се похвали напролет певицата Поли Генова.
Коментари Харесай

Поли Генова е бременна, бъдещият татко е известен изпълнител от Филипините

С първо бебе ще се похвали през пролетта певицата Поли Генова. Изпълнителката е бременна и чака правоприемник следващата година.

Гласовитата русокоска, която показа страната ни на два състезанието на " Евровизия " и съумя да извоюва четвъртото място на България в единия от тях, към този момент е подготвена да бъде майка.

Самата Поли криеше новината, съобщавайки единствено на най-близките си. Но по този начин или другояче от към месец насам изпълнителката не може да скрие наедрялото си коремче, написа " България Днес ".

Освен това на певицата й се наложило да откаже ангажимент обвързван със спорт, поради деликатното положение, в което се намира. По думите на нейни близки, бебето се чака напролет на идната година.

Певицата обаче избира да мълчи, защото желае да резервира хубавата вест единствено за себе си, най-малко още известно време.

Що се отнася до таткото, няма подозрение кой е той. Става дума за прочут реализатор от Филипините, който е сериозен другар на певицата от много време.

Въпросното гадже на звездата даже й подари пръстен предходната година, с което потеглиха и спекулациите за брак. Оказва се, че двойката в действителност се стяга за огромно събитие, само че то не е женитба, а бебе.

Що се отнася до слуховете, че Поли се е залежала и напълняла, това са цялостни измислици. Просто бъдещата майка би трябвало да почива повече и да хапва както се поставя.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР