С първия мандат няма да стане кабинет - ГЕРБ не

...
С първия мандат няма да стане кабинет - ГЕРБ не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма да изтеглим промените в Изборния кодекс, не работим под ултиматум

" С първия мандат няма да стане кабинет - ГЕРБ не получава поддръжка. От спорните сигнали на " Продължаваме промяната " започваме да губим ориентировка. Вторият мандат търси поддръжка на ГЕРБ, които до през вчерашния ден назоваха " Мафия " - безразсъдно е. Объркани мисли на комплицирани хора ". Това сподели в предаването " Офанзива " по  лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Не работим под ултиматум и със закани. Не отдръпваме закона (за промени в ИК и връщане на хартиената бюлетина - б.р.) - явно диалогът е завършен. Те не желаят да беседват с нас за поддръжка за втория мандат ", изясни тя.

Запитана, в случай че получат мандата за сформиране на кабинет по какъв начин ще постъпят, тя съобщи: " Ще се опитаме да създадем държавно управление, не сме водили диалог, в това число и на консултациите. Няма да подкрепим първи мандат на ГЕРБ или трети на Движение за права и свободи или на " Възраждане ". Различни са опциите, дано изчакаме ", сподели Нинова и отхвърли да гадае по какъв начин би реагирала Българска социалистическа партия при връчване на третия мандат на друга партия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР