С панел Капиталови пазари в 9.30 ч. днес стартира деветото

...
С панел Капиталови пазари в 9.30 ч. днес стартира деветото
Коментари Харесай

Днес стартира Шумът на парите 2018

С панел Капиталови пазари в 9.30 ч. през днешния ден започва деветото издание на едно от най-големите стопански събития у нас - Шумът на парите.

Двудневният конгрес ще предложи на посетителите си шест профилирани панела.

В днешния ден те са Капиталови пазари, Двигатели на растежа и Лични финанси.

Панел „ Капиталови пазари “

Борсовият панел обичайно е откриващ за Шумът на парите. От едната страна на модератора Илиян Скарлатов, ръководещ сътрудник на Mane Capital, ще седнат изпълнителните шефове на фондовите тържища на България и Македония, надлежно Иван Такев и Иван Щериев.

Представителите от родна страна ще са Николай Ялъмов, ръководител на борда на шефовете на Капман Холдинг, Никола Янков, ръководител на Съвета на шефовете на Експат Асет Мениджмънт, и Георги Бабев, член на Съвета на шефовете на Градус АД.

Панел „ Двигатели на растежа “

Изпълнителните шефове на Алкомет АД Хюсеин Йорюджю и на Смарт Органик Яни Драгов са представители на огромна обществена компания и друга, която впечатлява със своя растеж и подчинение на непознати пазари.

Икономистите ще бъдат показани от Георги Ангелов, основен икономист в Отворено общество, а EY Bulgaria ще са показани от Милен Райков, съучастник Данъци и право.

Доц. Косьо Стойчев, учител от Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ от катедра „ Регионална и политическа география “, и арх. Любомир Станиславов от Аутомотив Клъстер България са останалите участници в дебютния за Шумът на парите панел.

Панел „ Лични финанси “

Третият и финален панел за първия ден на събитието е един от най-посещаваните от миналогодишното издание – Лични финанси.

Пазарът на криптовалути и блокчейн технологията ще обсъдим с мениджъра на Адмирал Маркетс Димитър Цонев и Владислав Драмалиев, основател и шеф Фондация „ Битхоуп “.

За вложенията в парцели ще поговорим с създателя на BULGARIAN PROPERTIES Михаил Чобанов, до момента в който другите възможности на депозитите ще потърсим с Петко Вълков, шеф на дирекция Частно банкиране в Първа капиталова банка, Станислав Атанасов, управител Инвестиционни артикули в Сосиете Женерал Ескпресбанк, Явор Ачев, управител за България в Амунди Асет Мениджмънт, и доктор Александър Апостолов, портфолио управител в ЮГ МАРКЕТ Фонд Мениджмънт.

Утре, 23 май, пред аудитория ще се изправят лекторите в панели тecхнологии, Имоти и Банки и небанкови финансови институции.

Спонсори на конференцията Шумът на парите през 2018 година са Първа Инвестиционна банка, CSOFT, Philip Morris, SIRMA Group, Градус, ALCOMET, TBI BANK, Admiral Markets, Qatar Airways, Garitage park, Arko Real Estate, Opel, Residential Park Lozen, Aмерикански университет в България, Юг Маркет и Юг Маркет Фонд Мениджмънт, Пощенска Банка, International Hotel Casino & Tower Suites, Amundi asset management, Сосиете Женерал Експресбанк, Mining.bg и Hotel Rila Borovets.

Организационен сътрудник на събитието е организацията за връзки с обществеността United Partners.

Медийни сътрудници на събитието са Novini.bg, Economic.bg, Kaldata.com, Offnews.com, Imot.bg, ФАКТИ, Businessmap.bg, в. Труд и сп. Икономика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР