С пълна палитра от вълнуващи любовни трепети, красиви гледки и

...
С пълна палитра от вълнуващи любовни трепети, красиви гледки и
Коментари Харесай

Новият „Ерген“ на България Алек Младенов посреща 26 очарователни дами в имението на любовта

С цялостна палитра от вълнуващи любовни трепети, красиви гледки и мощни страсти, довечера (21 февруари) най-романтичното риалити в българския ефир - „ Ергенът " - се завръща по bTV, с цел да покори още веднъж сърцата на феновете с ударна доза романтика, динамичност и развлечение. Тази седмица - в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV - новият „ ерген " на България - предприемачът Алек Младенов, ще посрещне 26 ослепителни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята сантиментална приказка на едно от най-красивите кътчета на земята - източния кей на Гърция и перлата на Егейско море - митичния остров Родос.

Освен че са чаровни, възхитителни и предизвикателни, девойките, които ще прекрачат прага на имението, с цел да попаднат в компанията на Алек Младенов и вълшебната конюнктура на един същински средиземноморски парадайс, са потвърдили себе си със своите достижения, житейски прекарвания и персонални истории. Професиите им са разнородни и завладяващи - измежду тях има настояща пожарникарка, фолк певица, актриса, фармацевт, стюардеса, правист, DJ, HR експерт, състезателен управител в БФС, учебен психолог, финансов шеф, сценаристка, състезателка по битка, национална шампионка по плуване, както и някогашна служителка на Централния софийски затвор. В първата „ Церемония на Розата ", която ще се състои още тази седмица, за една от тях, обаче, няма да остане цвете и ще би трябвало да напусне имението на любовта вечно.

„ За мен „ Ергенът " е опция да опозная себе си и да намеря това, което диря. Искам да срещна дамата на живота си, с която дружно да създадем едно красиво и огромно семейство. Тя би трябвало да е спонтанна, освободена, уверена и влюбена в живота. Нямам модел - просто би трябвало да я усетя. Аз съм възмутителен романтик - в случай че намеря вярното момиче, се усещам като в облаците - свободен и мощен, а когато се влюбя, съм подготвен да дам живота си за индивида, който обичам. Влизам безусловно чист за това, което ме чака. Готов съм за едно ново начало! ", споделя Алек директно преди запознанството си с дамите, с които ще споделя всекидневието си в идващите три месеца.

Момичетата също не крият вълнението си преди срещата си с новия „ ерген " на България: „ Аз съм човек, който не има вяра в любовта от пръв взор, само че мисля, че Алек промени това! " ; „ Виждала съм и други красиви мъже, само че в Алек има нещо вълшебно " ; „ Просто няма подобен мъж! " ; „ Не, не съм влюбена - аз съм извънредно влюбена! " ; „ Алек напряко ме омагьоса - изгубена съм! " ; „ Той е мъжът на живота ми! "...

Сезон 3 на „ Ергенът " още веднъж ще бъде придружен със свое цифрово продължение, което с новата си идея дава обещание да прикове вниманието на онлайн аудиторията и почитателите на шоуто. Негов създател и водещ е Наум Шопов, който ще споделя фрагменти и истории от невероятната и красива снимачна локация и ще наблюдава историите на новите герои в сантименталното риалити. Специалните цифрови епизоди ще се излъчват на страницата на предаването и на платформата btvplus.bg. В тях, като се изключи че ще открехва вратата за почитателите към всичко най-интересно в имението, Наум ще предложи и първа среща с дамата, отпаднала по време на „ Церемонията на Розата ". Всяка от тях ще споделя от първо лице своите страсти и страхове, ще разкрива секрети от къщата, както и усещанията си от протичащото се там.

Всичко най-ново за „ Ергенът " може да следите в формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и Tik-Tok, а от тази година обичаното сантиментално риалити има и собствен формален канал във Viber. Там почитателите на шоуто могат да се възползват и от опцията да изтеглят специфичните „ ергенски " стикери със непокътнати детайли, емблематични изречения и обичани моменти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР