С пълен график може да се похвали тя, макар да

...
С пълен график може да се похвали тя, макар да
Коментари Харесай

Сватба йок! Софи Маринова се отърва от булката, Лоренцо е съсипан

С цялостен график може да се похвали тя, въпреки да бе прекъснала кършенето по кръчмите поради гибелта на татко си. Подновяването на участията внезапно сервира и настояща информация за плануваната женитба на Лоренцо. Синът ѝ щеше да се дами на 25 ноември, само че в случай че съдим по графика на майка му, празненство няма да има. На същата дата изпълнителката има изява в Сандански и надали е такава работохоличка, че да пропусне венчавката на личното си дете.

Така съгласно тази информация женитба в действителност няма да има, макар че до неотдавна фамилията отхвърляше сходни изказвания. Преди време се твърдеше, че цялата работа отпада, тъй като булката била с кандидат-жениха единствено поради финансовата му непоклатимост и известността на свекървата. Софи Маринова отхвърли изрично плъзналите клюки и в последна сметка и почитателите ѝ чакаха с неспокойствие купона в Етрополе.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Софи Маринова (@sofi_marinova_official)

Към момента Лоренцо изживявал много тежко раздялата и провалените си проекти за постоянно благополучие и обич. Майка му пък в действителност скоро не е хвалила бъдещата си снаха, което може би си има в действителност елементарно пояснение. Преди не пропускаше случай да се покаже с нея, само че от известно време историята ѝ в Мрежата мълчи.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР