С открито писмо, днес сигнализирам всички европейски посланици за полицейщина,

...
С открито писмо, днес сигнализирам всички европейски посланици за полицейщина,
Коментари Харесай

Нинова с отворено писмо до европейските посланици за полицейщина

" С намерено писмо, през днешния ден алармирам всички европейски посланици за полицейщина, за авторитаризъм и за ограничение на права на друго мислещи, на съпротива, на жители, които имат претенции към държавното управление ".

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред медиите в Народното събрание.

Тя бе безапелационна, че това е неприемливо в съвременна, европейска България, в 21 век. " Никой не е желал по закон полицейско наличие от наша страна на всички наши срещи. Чух, че това се било наложило поради сигурността ми, тъй като ме пазят. Това е неуместно, от кой ме пазят, от баба Дора ли или от ощетените хора? ", попита Корнелия Нинова.

Ето и цялостният текст на писмото:

" Позволете да се обърна към Вас във връзка визитата ми на 21 ноември 2018 година в селата Малко Шарково, Голямо Шарково гр. Болярово и гр. Ямбол. Исках да се срещна със земеделските производители, чиито животни бяха убити поради подозрения за чума. Вечерта организирах открита среща с жителите на обл. Ямбол и на гр. Ямбол.

Бих желала да Ви осведомявам, че при идването ми в горепосочените места бях посрещната от полицейски патрул и срещите ми в с. Малко Шарково, с. Голямо Шарково, гр. Болярово, обл. Ямбол, и в гр. Ямбол мина под наблюдаване на органите на реда. Местните поданици бяха извънредно сюрпризирани, тъй като в никакъв случай не са виждали толкоз служители на реда на едно място макар десетките сигнали за грабежи, нападения и обири от домовете им. При сложени въпроси от страна на Българска социалистическа партия за какво е належащо срещите да се организират в наличие на чиновниците за сигурност, получихме отговор, че се извършва " разпореждане от София " и " не трябва да бъдем изпускани от очи ".

Поднасям уважението си към редовите чиновници на Министерство на вътрешните работи и показвам дълбоката си респект към отдадеността им в служебните задължения. Те си правят работата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР