С още два месеца бе удължен срокът на разследването по

...
С още два месеца бе удължен срокът на разследването по
Коментари Харесай

Стеснява ли се кръгът около убиеца на Росица, чийто скелет бе открит след 26 години в хотел в Смолян?

С още два месеца бе продължен срокът на следствието по злокобния случай „ Скелет на жена открит в хотел ”, който раздруса Смолян. В момента предстоят разпити на лица, свързани по някакъв метод с убитата Росица Лазарова Димова, оповестява „ Родопи voice ”, базирайки се на Окръжната прокуратура.

Припомняме, че следствието на случая трябваше да завърши през юли, откакто самоличността на дамата бе открита. Предвид на сложността на делото и отминалостта на случая, срокът бе продължен.

„ В момента нямаме обвинен. Предстоят голям брой разпити”, показаха от държавното обвиняване в Смолян.

Припомняме, че ДНК експертизите са потвърдили, че човешките остатъци са на жена, изчезнала преди 26 години. Името на жертвата е Росица Лазарова Димова, родом от село Борово, община Лъки. Тройните съдебномедицински експертизи са безапелационни, че става въпрос за ликвидиране, написа 24smolian.com.

„ Работи се по няколко версии за определяне на причинителя. Разпитани са доста очевидци до този миг, предстоят още разпити”, показаха още от прокуратурата.

Както към този момент писахме, Росица Димова е забелязана за последно на 7 ноември 1991 година. Жената излиза от вкъщи си в Смолян за да пътува за родното си село Борово.

31-годишната родопчанка не е била омъжена, само че е живеела на фамилни начала с мъж.

Скелетът на убитата бе открит на 30 август м. година в шахта на аспирацията при ремонт на прочут хотел в Смолян.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР