С около 160 повече са паркоместата на пристанище Варна това

...
С около 160 повече са паркоместата на пристанище Варна това
Коментари Харесай

Тази вечер затварят двата входа към паркинга на Пристанище Варна

С към 160 повече са паркоместата на пристанище Варна това лято и тук към този момент могат да останат за краткотраен престой 500 автомобила. От 5 юли варненци и посетители към този момент имат опция да влизат и излизат с колите си и от входа против Морска администрация на бул. „ Приморски “. Там има преграда. Лесен е достъпът до основния вход на пристанището откъм улица „ Вълноломна “, сложени са указателни табели за вход и излаз. Паркингът работи непрекъснато, планувани са и пет места за майки с колички, оцветени в алено. Толкова са и местата за мотоциклети. 1 лев на час коства паркирането, а 15 минути престой са безвъзмездни.

Допълнителните 160 места за транспортни средства са добра опция на сините зони и платения паркинг против Морска администрация и достъпа до забележителности в града като Малките римски терми и Музея за нова история на Варна. С отварянето на втория вход се облекчава и трафикът към пристанищетo.

След 20 часа през днешния ден и двата входа за паркинга ще бъдат затворени, оповестиха от управлението му. Причината е идното монтиране на сцената за празника на Варна в утрешния ден. Отворен обаче ще бъде паркингът на Морска гара, който разполага с близо 60 паркоместа. Предвид затварянето на ул. „ Вълноломна “ поради 15 август, достъпът ще се контролира с пропуски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР