С официална церемония и концерт в Народния театър Иван Вазовтази

...
С официална церемония и концерт в Народния театър Иван Вазовтази
Коментари Харесай

На живо: Три протеста и концерт за европредседателството

С публична гала и концерт в Народния спектакъл " Иван Вазов " довечера ще бъде намерено българското председателство на Съвета на Европейския съюз. В София идват водачите на Съвета на Евросъюза - Доналд Туск, и на европарламента Антонио Таяни, както и всички членове на Еврокомисията, отпред с Жан-Клод Юнкер. От българска страна в церемонията ще вземат участие шефът на Народното събрание Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, министър председателят Бойко Борисов и министрите от кабинета му, представители на другите управляващи. В същото време за довечера са планувани три митинга - на служителите на реда с искане за по-високи заплати, на бранителите на Пирин - против утвърдените от кабинета промени в Плана за развиуправление на Пирин и на поданици на Банско и близките общини, които желаят нови уреди и вложения в региона.

" Дневник " следи онлайн събитията.

Ключови моменти 14:36 " Аз обичам да карам ски в България " - с такива надписи върху тениските са облечени участниците в митинга в отбрана на развиването на ски зоната в Банско и регионите в близост.

Шествието в поддръжка на втори въжен превоз в Банско потегли по бул. " Витоша ". В него вземат присъединяване към 300 индивида. Някои хора държат плакати " Искаме бъдеще за децата си " и " Подкрепете зимната столица на Балканите ".

 На живо: Три митинга и концерт за европредседателството
© Юлия Лазарова

Всичко, което би трябвало да знаете за: Европредседателството (61)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР