С общност и стикер пакет, Viber ще подпомогне организациите, които

...
С общност и стикер пакет, Viber ще подпомогне организациите, които
Коментари Харесай

Rakuten Viber стартира кампания за борба със световния глад повлиян от кризата с COVID-19

С общественост и стикер пакет, Viber ще подкрепи организациите, които се борят със международния апетит, ангажирайки потребителите си с идеята

Rakuten Viber, едно от водещите приложения за връзка в света, разгласи началото на акцията си за подкрепяне на организации, които се борят с глада в международен мащаб. Новосъздадените стикер пакет и общественост, отдадени на идеята, целят да ангажират потребителите и чиновниците, и филантропичните сътрудници като Международно придвижване на Червения кръст и Червения полумесец (IFRC), Световен фонд за дива природа (WWF), UNICEF, U-Report и Организация на обединените нации Миграция (U.N Migration).

COVID-19 нанесе вреди върху съвсем всички институции и промишлености, в това число и върху веригите за продажба и доставка на храни от първа нужда. Близо 265 милиона души са изложени на риск от апетит през 2020 година, съгласно оценка направена през април от Световната продоволствена стратегия (WFP). Това е близо два пъти повече от предходната година. Преобръщането на тази наклонност безусловно значи да бъдат избавени животи и Viber си слага за цел да помогне в това.

Инициативата включва лансирането на просветителна общественост - " Fight World Hunger Together ", както и стикер пакет на британски и съветски език основан от Viber. Първата по рода си общественост дава информация на потребителите по какъв начин в случай че трансформират навиците си, като хранене, извършване на покупки и готвене, могат да понижат питателните боклуци и да оказват помощ на най-уязвимите хора да имат по-сигурен достъп до храна. Освен това ще им помогне да научат повече за рецесията със международния апетит. Съдържанието ще се ръководи от филантропичните сътрудници на Viber, които имат лични канали в платформата. Хората ще могат да поддържат идеята и финансово, като изтеглят стикер пакет отдаден на акцията, а цялата облага ще бъде дарена на благотворителни организации, които се борят с глада. Viber дава опция и на потребителите, които нямат опция да дарят, да окажат своята поддръжка, като се причислят към новосъздадената общественост и поканят своето фамилията и приятелите да станат част от нея. Когато общността доближи 1 милион консуматори, Viber ще подари 10 000 $ за идеята, насърчавайки хората да покажат персоналния си образец, който е от значително значение.

„ Светът се трансформира по-бързо от всеки път и COVID-19 прави уязвимите групи от популацията още по-уязвими. Едно от най-големите провокации, които пандемията съставлява, е световният дефицит на храна и възходящият апетит. Viber не може да одобри това равнодушно и да не предприеме нищо. ", съобщи Джамел Агауа, основен изпълнителен шеф на Rakuten Viber.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР