С обновен салон за обслужване посрещат професионалния си празник данъчните

...
С обновен салон за обслужване посрещат професионалния си празник данъчните
Коментари Харесай

НАП- Хасково с обновен салон, данъкоплатците няма да се пърз...

С освежен салон за обслужване посрещат професионалния си празник данъчните от офиса на Национална агенция за приходите в Хасково. Днешният 16 ноември е Денят на Свети Матей – първият събирач на налози.

След огромен ремонт в постройката на Национална агенция за приходите на площад „ Свобода “, през днешния ден жителите и бизнесът са посрещани на входа с противоплъзгаща настилка, подобаваща за идните зимни месеци, нови светли гишета, построени на мястото на остарялото предверие, съвременно осветяване и изцяло друг салон със модерни работни места и комфортни посетителски пейки за клиентите.

На празника си, данъчните в Хасково регистрират още една година на изключителни доходи. До 31 октомври 2021 година в офиса на Агенцията са постъпили 267,6 млн. лв., което е 23,6 млн. лв. повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година. За облекчение на данъкоплатците, Национална агенция за приходите предлага 150 разнообразни онлайн услуги, което я подрежда на водещо място в страната измежду цифровите институции.

„ Постигнатите отлични резултати се дължат както на положителната работа на всички чиновници в приходната администрация, по този начин и на позитивна смяна в държанието на данъкоплатците. Наблюдава се резистентен растеж на доброволното обявление и заплащане от страна на бизнеса и жителите. Факт е, че високите професионални стандарти, непрекъснатото развиване на електронните услуги, съгласно потребностите на потребителите, бързината, точността и коректността в отбраната на обществения интерес дават измерим резултат “, разясняват от Агенцията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР