Асеновградчанка си купи пица и щеше да припадне от гнус СНИМКИ

...
С ново „апетитно“ предложение излезе пицария в Асеновград. Вкусното изкушение
Коментари Харесай

С ново „апетитно“ предложение излезе пицария в Асеновград. Вкусното изкушение идва освен с месо, царевица и разтопен кашкавал, и с малки "сочни" хлебарки.

За това сигнализира Елена Кирилова в социалната мрежа, цитирана от glasnews.bg.

„Има страхотна промоция в пицария Густо, поръчваш пица с бонус - бебета хлебарки“, написа тя.

Жената допълни, че пицата е върната. Също така, е подала сигнал до отговорните институции.

Коментиращи публикацията допуснаха няколко възможности. Някои смятат, че е възможно неприятните насекоми вече да са били в дома на жената. Други, че подобно нещо се случва, тъй като е много трудно избавянето от гадинките.

Трети категорично застанаха на страната на потърпевшата.

„Когато вкъщи имаме хлебарки, не подаваме сигнали, по простата причина, че не храним половината град“, гласи друг коментар.

„Може да се случи,но не трябва да се случва! Затова има институции като ХЕИ, има и наредби, условия да се спазват тези неща, за да работи дадено заведение. Не напразно ги има, все пак това е храна, не е магазин за препарати.

Разбира се, че трябва да се съобщават и тук тези неща, за да знаят хората какво ядат, че не се следят мерките към храната, която получават, и съответно след като им намалее работата да знаят защо се е случило и да започнат да се грижат повече за хигиената и да не допускат такива твари до храната, която предлагат.

Пълна гнусотия още в началото като беше отворена тази пицария взех пицата си с косъм и повече никога не поръчах от там. Ужас,“ коментира жена.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР