С нова спортна площадка, заедно с г-жа Йорданка Фандъкова, кмет

...
С нова спортна площадка, заедно с г-жа Йорданка Фандъкова, кмет
Коментари Харесай

Кметът на р-н Люлин: С нова спортна площадка днес открихме учебната година в 40. СУ

С нова спортна площадка, дружно с госпожа Йорданка Фандъкова, кмет на град София и госпожа Татяна Георгиева/Tatyana Georgieva, ръководител на спортна комисия при СОС, през днешния ден открихме образователната година в 40. СУ „ Луи Пастьор “, заяви районният кмет инж. Милко Младенов. 

Уважаеми възпитаници, учители, родители, благи деца, цветущ първи образователен ден!

Този 15-ти септември е извънредно специфичен празник за мен - първо, тъй като имах привилегията още веднъж да го споделя с вас и второ, тъй като моята дребна принцеса е първокласничка!

Да си пожелаем една мирна и ползотворна образователна година! Година, в която децата се учат и развиват, година, в която учителите неуморно споделят познание и опит и година, в която, ние, овластените от всички вас, работим старателно за подобряването на комфорта и качеството на просветителната среда - съвременни санирани здания, спортни стадиони, зали, физкултурни салони и новаторски кабинети!

Нека в подтекста на Деня на София, още да си пожелаем Люлин да пребъде, а люлинските деца да са най-хубавите бъдещи инженери, лекари, адвокати, педагози, еколози, политолози, мениджъри и впрочем! Нещо, в което надълбоко имам вяра!

Тази година близо 1000 първокласници за първи път прекрачиха праговете на 12-те общински учебни заведения на територията на региона.

Бъдете здрави и на добър час
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР