С номинацията на Росен Желязков за председател на 48-ото Народно

...
С номинацията на Росен Желязков за председател на 48-ото Народно
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Не трябва да се допуска при гласуването на бюджета за следващата година да се раздадат предизборно повече пари

" С номинацията на Росен Желязков за ръководител на 48-ото Народно заседание даваме знак. Той е човек с голям административен опит, житейски умен, уравновесен и доста добър правист. На нас ни би трябвало консенсус, имаме всички опция Народното събрание за почне с безспорните въпроси и той има тъкмо тази настройка ".

Това съобщи пред Радомир Чолаков, определен за народен представител от ГЕРБ-СДС в 48-ото Народно заседание.

По думите на Чолаков не би трябвало да се позволява при гласуването на бюджета за идната година да се раздадат предизборно повече пари.

Той посочи, че има абсурд в това, че всички политически сили нямат огромни разлики във вижданията си за това, което би трябвало да се направи за правосъдната промяна.

" Същинските несъгласия може би са в ръководството на общите ни пари. Българска социалистическа партия и Политическа партия са за това да се вземат заеми и да се раздават пари. ГЕРБ и Демократична България сме за строга фискална политика ".  

Според Радомир Чолаков вторият мандат за сформиране на държавно управление няма по какъв начин да бъде осъществен без поддръжката на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи или " Възраждане ".

" Не разбирам каква е разликата сред първия, втория и третия мандат, откакто и в трите случая ще е належащо оптимално необятно болшинство в Народното събрание, с изключение на обществени унижения. За да не става надцакване и разнообразни парламентарни сили се бият пред Деловодството на Народното събрание коя да е първа, с цел да внесе план за решение за даване на военна помощ за Украйна, може би е добре тези, които биха подкрепили едно такова решение, да го формулират дружно, да го подпишат дружно и да го внесат дружно. Трябват ни необятно скроени хора сега ", зави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР