С нищо не съм го засегнал, че да отговаря така

...
С нищо не съм го засегнал, че да отговаря така
Коментари Харесай

Радев да си каже за Навални, няма да му се карат

С нищо не съм го засегнал, че да дава отговор по този начин остро. Освен да каже позицията си. Това е държавният ни глава, най-висшата ни инстанция. Да каже „ да ”, „ не ”. Няма да му се карат толкоз, не е ужасно. Ние не сме като тях да наскърбяваме. Просто единствено попитахме каква е позицията на най-висшата инстанция, нямаме я ”, разяснява министър председателят вчерашното изказване на президента Румен Радев. 

„ Вчера президентът Радев беше доста обстоен по един обикновен въпрос, позиция за задържането на Навални и опозиционните водачи. Изчерпа какво ли не друго, с изключение на позиция. Не чух позиция и по изгонените съветски дипломати, когато приказва за Гебрев ”, добави министър председателят.

  " Със службите на Англия доста работим по тази тематика. Да, вътрешна работа е несъмнено, само че ние за какво каним наблюдаващи от други страни на изборите, с цел да ги следят? За да могат да бъдат безусловно сигурни всички, че почтени и транспарантни.. С нищо не съм го засегнал, с цел да може по този начин остро да дава отговор. Само попитах каква е позицията на най-висшата инстанция в страната. Позицията на държавното управление е неотложно да освободят хората, които са арестувани поради политическа активност. И това не значи, че скапваме връзките си с Руската федерация ", разяснява министър председателят проблема със задържането на съветския опозиционер Алексей Навални и брачната половинка му и неналичието на съответен коментар от страна на президента Румен Радев.

Вчера Борисов съобщи, че държавният ни глава мълчи оглушително по въпроса. След което в отговор, Румен Радев сподели, че министър-председателят се прави на труженик за народна власт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР