С неприятен инцидент, свързан със свалени регистрационни табели от 3

...
С неприятен инцидент, свързан със свалени регистрационни табели от 3
Коментари Харесай

Безобразие: Крадат номерата на украински коли във Варна

С противен случай, обвързван със свалени регистрационни табели от 3 автомобила с украински номера, осъмна Варна.

Съобщението идва от Нелли Радецкая от групата „ Помощ за украинските бежанци “. Тя прецизира, че не са пипнати българските коли, стоящи до тези на бежанците.

„ Полицията не ни оказа помощ с нищо. Може би някой ще ги откри някъде и ще сме му доста признателни. И въпреки всичко внимавайте, снимайте през нощта “, написа още дамата в мрежата.

А Вие не знаете ли, че не се паркира на тротоар и на зелена повърхност? Можете да си измиете колата, само че не можете да спазвате обикновени правила. Центърът на Варна, не е център на някое село. Засрамете се от паркирането си, опонира варненец, който изяснява, че това е улицата на гърба на ВИНС без излаз.

„ Защо би трябвало постоянно с неприятно да ни запомнят. Дано се намерят номерата. Някой от гняв и завист го е направил ", написа различен консуматор. „ И като е улица без излаз, може да паркираш като селянин по средата ли!? Там нямаше ли обозначени места за паркиране, т.е. Синя зона “, написа различен в заформилата се интернет-дискусия.

„ Разбирам тази позиция и сте права за което, само че с още едно нарушаване нещата не се оправят, а се утежняват. Аз също се нервирам, че не се съблюдават разпоредбите от първокласни коли с непознати номера, изключително след когато идват тук, с цел да търсят помощ “, разяснява различен участник в дебата.

„ Проблемът по Черноморието с паркоместата занапред стартира, както и бежанските талази. Трябва да се търси решение сигурно, тъй като обстановката ще ескалира бързо. Днес са номерата, на следващия ден колата ще е на сол. А с тази кола може и дете да возят... Това се прави от завист. Има такива хора, които си мислят, че публичните парко местата пред блока им са техни. На мен ми се е случвало да ме „ предупредят “ да не спирам, тъй като не съм от този блок, като ми вдигнат чистачките ", продължава полемиката.

Всеобщо е недоволството на варненци от безсистемно паркиращите коли с непозната регистрация по кръстовища, пешеходни пътеки и тротоари, които „ паяците “ на Оперативна програма „ Общински паркинги и синя зона “ не насмогват да репатрират.

В някои от постовете се оповестява и за изчезнали през последните дни коли, като се предизвестява, че с мирните жители на Украйна у нас идват и стартират да се вихрят и техните бандити, цитира Монитор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР