С настъпването на пролетта, тези, които имат достатъчно късмет да

...
С настъпването на пролетта, тези, които имат достатъчно късмет да
Коментари Харесай

Прогонете мъха и плевелите от тревните площи „за 7 дни“ с умна съставка, която сгъстява тревата

С настъпването на пролетта, тези, които имат задоволително шанс да имат градина, ще имат едно нещо в мозъка си – съвършена ливада.

Въпреки това една съвършена ливада може елементарно да бъде саботирана от скучен мъх и бурени. За благополучие, един специалист сподели, че градинарите имат отличен артикул, който би трябвало да отстрани нежеланите растения единствено за седем дни.

Мъхът и плевелите са може би най-тревожните проблеми за градинарите, които желаят да създадат своите тревни площи да наподобяват ослепително. Експертът Стюарт Стейпълс, механически началник на Westland Horticulture, показа най-хубавите си препоръки за справяне с плевелите, мъха и по какъв начин да поддържате тревата си здрава тази пролет и лято, оповестява The Express.

Специалистът по тревните площи споделя, че в случай че градинарите се ангажират с тези няколко елементарни задания през идващите седмици, те могат да оказват помощ на своите тревни площи да се възстановят и да ги накарат да „ процъфтяват преди лятото “. Мъхът може да поеме властта през по-студ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР