С настъпването на лятото се появяват и някои неприятни неудобства,

...
С настъпването на лятото се появяват и някои неприятни неудобства,
Коментари Харесай

Потене под гърдите - 7 начина да се справите с проблема

С настъпването на лятото се появяват и някои неприятни неудобства, като потенето под гърдите: ето 7 съвета за решение на този проблем:

Прекомерното изпотяване е проблем, който спохожда доста дами изключително през летните месеци. Всъщност, макар че е изцяло натурален физиологичен феномен, заради високите температури той се ускорява, причинявайки неприятна миризма и обстановки на разстройване и дискомфорт.

Областите на тялото, които са най-засегнати от този проблем, нормално са подмишниците и вътрешната част на бедрата. Но девойките, които имат по-голямо деколте, би трябвало да се оправят и с друга област: гърдите!

Като област на тялото с изключително деликатна кожа, в случай че потта не се третира в точния момент, може да докара до появяването на дребни раздразнения, които да се възпалят и да станат все по-упорити и досадни.

За благополучие намаляването и противодействието на резултатите от несъразмерното изпотяване през лятото е допустимо. Просто би трябвало да измененията навиците си и да обърнете повече внимание на физическото си богатство. Ето 7 съвета, които ще ви оказват помощ в битката против изпотяването:

1. Обърнете внимание на облеклото
Изглежда банално, само че изборът на материи е значим! Затова избягвайте синтетични платове като облекла от ликра и полиестер, които са склонни да всмукват потта, и вместо това изберете облекла от дишаща материя като памук.

 Добави изложение

Друг фактор, който би трябвало да вземете поради, е кройката: по-добре е да предпочитате по-широки и ефирни облекла и неутрални цветове , вариращи от бяло до пастелни цветове. Също по този начин ви предлагаме да носите модели в тъмни нюанси допустимо минимум, защото те притеглят повече UV лъчи, които, както всички знаем, са нездравословни за кожата.

2. Изберете сутиена, който ви подхожда най-добре
Когато е доста горещо, рискът от раздразнение на кожата е зад ъгъла, изключително в случай че засегнатата област е под гърди с по-голяма чашка! Така че, с цел да предотвратите пострадвания и зачервявания, първо би трябвало да намерите сутиена, който пасва на фигурата ви и се усеща комфортен – не би трябвало да е прекомерно стегнат или прекомерно свободен.

Също по този начин избирайте естествени, дишащи материи като памук и избягвайте синтетичните. И най-после, заложете на блестящо оцветени модели, с цел да скриете всевъзможни петна от пот.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

3. Използвайте арганово масло
 Добави изложение

Благодарение на антибактериалното си деяние, аргановото масло е в положение да предотврати и противодейства на кожните раздразнения , породени от пот. Освен това, един път нанесен върху засегнатата област, той овлажнява кожата и предотвратява появяването на дискомфорт като неприятната миризма!

4. Използвайте абсорбиращи подложки
Може да наподобява неуместно, само че на пазара можете да намерите дамски абсорбиращи подложки за слагане под гърдите!

Освен че са елементарно използвани под всевъзможен тип рокля или блуза с ръкави, тези артикули могат да всмукват неприятните миризми, породени от прекалено изпотяване и да предотвратят появяването на неприятни петна.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР