С нас никой не е обсъждал подобна тема. Доколкото разбираме

...
С нас никой не е обсъждал подобна тема. Доколкото разбираме
Коментари Харесай

Гуцанов, БСП: Изгонването на руските дипломати няма да допринесе за по-добрите отношения помежду ни

" С нас никой не е обсъждал сходна тематика. Доколкото разбираме няма сходно разискване и на Министерски съвет, което към този момент слага обстановката в доста странни граници. Затова през днешния ден вършим съвещание на Изпълнителното бюро и парламентарната група, с цел да вземем решение по какъв начин продължаваме. Това в действителност е невиждан акт. "

Това съобщи организационният секретар на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и депутат от левицата Борислав Гуцанов в ефира на Nova News, като акцентира, че тези неща няма да допринесат за положителните връзки сред България и Русия.

Гуцанов бе безапелационен, че този въпрос с изгонването на дипломатите не е бил обсъждан на съдружен съвет. " Ние желаеме през цялото време да има диалози и договаряния с " Газпром ", както и с доставчиците на енергийни запаси, които са свързани с Русия. За нас най-важното е естественото развиване на стопанската система на страната и естественото развиване на хората. Ние търсим такива доставки на енергийни запаси, които ще дадат най-хубавите цени и най-голямата непоклатимост за България ", добави социалистът.

" За нас е от изключителна значимост страната да не бъде хвърлена в поредност от избори. Някой желае предварителни избори, само че след снощната обстановка би трябвало да бъдат разисквани доста деликатно всички неща, които се случват ", разяснява той за настоящата политическа конюнктура.
В умозаключение Борислав Гуцанов сподели, че при такива мощни дейности би трябвало доста ясно да се носи отговорност кой и по какъв начин взима сходни решения.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР