С напрежение завърши изборният ден в . В една от

...
С напрежение завърши изборният ден в . В една от
Коментари Харесай

Над 100 души не можаха да гласуват в Лондон

С напрежение приключи изборният ден в. В една от секциите в Северен Лондон – Палмърс Грийн - останаха към стотина българи, които не можаха да упражнят правото си на избор , осведоми БНР.
В 22:00 ч. българско време в Палмърс Грийн, когато секцията трябваше да затвори, към момента на опашката имаше към 150 души , които бяха твърдо решени да пуснат техните бюлетини, даже и в случай че би трябвало да останат до сутринта. Секцията удължи работата си с един час, само че и това не оказа помощ изключително за понижаване на броя. Така към 100 души не можаха да упражнят правото си на гласоподаване.
 В Движение за права и свободи удовлетворени от предварителните резултати от изборите В Движение за права и свободи удовлетворени от предварителните резултати от изборите
Хасан Азис от Движението за права и свободи благодари на всички гласоподаватели от страната и чужбина, по тази причина че са преодолели страха си и с...
Разочаровани останаха българи, чакали три часа и може би повече. Повикана бе полиция , която на процедура постави точка на разногласието, като помоли хората да се разотидат и да насочат техните недоволства към българското посолство . Позабави се работата и на някои други секции, само че гласоподавателите в последна сметка бяха обслужени след удължение на работното време.
Денят като цяло протече добре. Имаше взаимоотношение сред секции, като по-натоварените в Северен и Североизточен Лондон се пробваха да пренасочат част от събралите се доста хора към Баркинг, да вземем за пример, където бяха отворени две секции тази година. Много от гласувалите показаха пред кореспондента на БНР удовлетворение от организация. Изглежда явно, че 35 секции не са задоволителни да поемат огромната българска общественост на Острова .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР