С напрежение започна сесията на Общинския съвет в Созопол, предаде

...
С напрежение започна сесията на Общинския съвет в Созопол, предаде
Коментари Харесай

Напрежение на Общинския съвет в Созопол, бившият кмет блъска жена с врата

С напрежение стартира сесията на Общинския съвет в Созопол, съобщи БНР-Бургас. Протестиращи препречиха пътя на някогашния кмет на морската община Панайот Рейзи. До физически конфликт се стигна преди началото на сесията. Кметският наместник на село Присад Ванча Байлова беше избутана от Панайот Рейзи, откакто тя и група жители препречиха пътя му, с цел да влезе в постройката на Общинския съвет. В момента Рейзи е общински консултант и лидер на групата на Съюз на демократичните сили в Общинския съвет в крайморски град.

На място беше извикана патрулка от сегашния кмет Тихомир Янакиев, с цел да бъде въведен ред. Той посочи, че никой няма право да постъпва по този начин и че постройката на Общинския съвет е налична за всички жители.

Ванча Байлова изясни, че хората упорстват Рейзи да освободи поста си на общински консултант. " Исканията им не са политически. Той остави огромни задължения на Общината ", посочи Байлова. По непотвърдена информация задълженията на Община Созопол към сегашния миг са 27 млн лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР