С наложено ефективно наказание приключи делото срещу Р.С., обвинен от

...
С наложено ефективно наказание приключи делото срещу Р.С., обвинен от
Коментари Харесай

3 месеца затвор за джигит, седнал надрусан зад волана на нередовна кола в Бяла Слатина

С наложено дейно наказване завърши делото против Р.С., упрекнат от Районна прокуратура – Враца, Териториално поделение – Бяла Слатина, за осъществени от него три закононарушения по превоза – по член 343б, алинея 3; член 343в, алинея 2 и по член 345, алинея 2, вр. алинея 1, вр. член 54, алинея 1 от Наказателен кодекс.
На 3 януари в Бяла Слатина, Р.С. управлявал лек автомобил след приложимост на наркотични субстанции – амфетамин и метамфетамин. Водачът не имал шофьорска брошура, което било установено от чиновници на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи с акт за определяне на административно нарушаване. Това действие той направил в едногодишен период от наказването му по административен ред за същото.
Освен това по досъдебното произвеждане е било изяснено, че ръководеното от него транспортно средство не е записано по надлежния ред.
Обвиняемият Р.С. се е признал за отговорен за осъществените от него закононарушения. Между отбраната му и Районна прокуратура – Враца е било подписано съглашение, което съдът е одобрил. Наложено му е наказване от 3 месеца „ отнемане от независимост “ при общ режим на изтърпяване и санкция в размер на 700 лв..
Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР