С над 20 килограма е надебеляла само за няколко месеца

...
С над 20 килограма е надебеляла само за няколко месеца
Коментари Харесай

Златното момиче Християна Тодорова се ошишка, започва да прилича на ранната Ивана

С над 20 кг е надебеляла единствено за няколко месеца Златното момиче на Илиана Раева Християна Тодорова. След като слезе от спортния тепих и приключи дейната си спортна кариера, красивата брюнетка не серпантина да се храни и аха да замязя на ранната Ивана, дочу HotArena.

След години на драконови ограничения и апетит, бронзовата медалистка от Рио де Жанейро 2016 година не можела да се нарадва на свободата си да похапва всичко, което пожелае. 23-годишната Християна към този момент не брояла хапките и калориите си. Новата й визия обаче по никакъв начин не я тормозила. „ Щастлива съм. Мога да пия даже елементарна вода и да хапвам шоколад, без да се тормозя, че цифрата на кантара няма да ми хареса. Харесвам се по този начин – е, да, малко съм по-пълна, само че в случай че реша, за 3 месеца ще отслабна – най-малко знам по какъв начин става. Над 10 години съм спазвала стоманен режим, при който даже чашите вода ми бяха лимитирани ”, не стопира да се радва някогашната националка.

Спартанският живот, на който са подложени грациите от националния тим по художествена гимнастика, от дълго време не е загадка. От най-малко 30 години се носят митове за диктаторския метод на Нешка Робева, която бе ментор на националния тим по художествена гимнастика в интервала 1974-1999 година Под нейно управление българските грации завоюваха над 250 медала от шампионати на Европа и планетата и взеха 7 международни трофеи, само че пък възпитаничките й постоянно се оплакваха. Говореше се, че в името на триумфа Робева е подлагала девойките на безчовечен тествания - брояла чашите вода на състезателките, и скрито от нея, с цел да не припаднат, гимнастичките пили вода от вазите с цветя. Твърдеше се, че ги е налагала грубо, в случай че не си изпълнят брилянтно съчетанията. При слаби триумфи ги биела с бухалките по главата и ги душала с лентите за врата, написа " Уикенд ".

Факт е, че до през днешния ден Илияна Раева сънува кошмари, свързани с Нешка , въпреки че съумя да се осъществя в живота. Подобен е казусът и с Лили Игнатова, както и с Бианка Панова, която разгневи някогашната си треньорка с автобиографичната си книга „ В името на огромната цел. Зад кадър ”. В нея международната шампионка разказа глада, компликациите и непостижимите тренировки в спортната си кариера, сравнявайки методите на Нешка с инквизиция. 
Неведнъж Илиана Раева е споделяла, че нищо не не разрешава на девойките от тима, защото самата тя имала кошмарни мемоари от методите на Нешка Робева. Раева искрено се изповяда от дребния екран, че всички легенди за строгия режим, който е налагала и възбраната за хранене, са безусловно правилни. Илиана и другите златни девойки на Нешка се криели, с цел да ядат, а на един от лагерите им Робева ги вдигнала в среднощ, с цел да упражняват. „ Не виждам да съм им навредила чак толкоз. Всички до една се оправиха в живота, а и имат медали ”, отсича в своя отбрана желязната Нешка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР