С над 1,1 милиона лева са увеличени парите за дейностите

...
С над 1,1 милиона лева са увеличени парите за дейностите
Коментари Харесай

Увеличиха с над 1,1 млн. лева средствата за Екоравновесие

С над 1,1 милиона лв. са увеличени парите за дейностите на общинското сдружение " Екоравновесие ", което има грижата за бездомните кучета в града, които се отглеждат в трите приюта на общината и се лекуват във ветеринарната клиника във " Връбница ". Сумата е налична в бюджета на София.

 

За дейностите на сдружението са планувани 4,3 милиона лв., като 800 000 от тях ще бъдат вложени в възстановяване на изискванията за развъждане на четириногите. Обявен е и конкурс за нов шеф, осведоми зам.-кметът Иван Василев.

 

" Тече конкурс за нов шеф на " Екоравновесие ". Първият конкурс приключи без претендент. Знаем, че жителите и доброволците в неправителствения бранш имат особено отношение към тази тематика. Призовавам всеки, който има решение за възстановяване изискванията на развъждане на кучетата в тези приюти, дано кандидатства, тъй като единствено по този метод се демонстрира в действителност ангажираност, а неналичието на претенденти приказва за друго, по този начин, че предизвиквам хората, които в действителност милеят за решение на този проблем, да аплайват и да поемат ръководството на общинското дружество " Екоравновесие ", и да подобрят изискванията на кучетата ", сподели Иван Василев.

 

Източник БНР

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР