С наближаването на празниците програмата на NOVA ще събере заедно

...
С наближаването на празниците програмата на NOVA ще събере заедно
Коментари Харесай

Празнични емоции и изненади за цялото семейство очакват зрителите в ефира на NOVA

С наближаването на празниците програмата на NOVA ще събере дружно цялото семейство вкъщи с обещанието за приятни моменти и доста развлечение за всички.

„ Споделена Коледа “ с Ани Салич чака феновете в Темата на NOVA на 23 декември . Малко преди Рождество Христово Ани Салич е подготвила трогателен роман - среща с хора, за които нормално си спомняме по Коледа.

На 24 декември доста позитивни страсти носят министър председателите на коледните сантиментални филми „ Празнично Сияние ” от 12.30 ч. и „ Коледен фестивал ” от 14.10 ч. Гуруто на смеха Джим Кери влиза в обувките на " Всемогъщият Брус " от 20.00 ч., а от 22.00 ч. феновете могат да се насладят на концерта на английската певица и рекордьор по продадени албуми - Адел.

Премиерата на магичната история „ Коледни искри ” от 09.30 ч. ще донесе коледния дух на 25 декември в ефира на NOVA. След него „ Кулинарни празници с „ На кафе ” ще сложи началото на специфичната празнична поредност, която феновете могат да проследят от вторник до петък в 11.30 ч. по NOVA Програмата ще продължи с концерта „ 45 години на сцената: Марги Хранова и приятелите от Капките “ от 12.30 ч. и вълнуващата кино премиера „ Моята коледна фантазия ” от 14.00 ч. Малко по-късно Марк Уолбърг и Уил Фарел ще се съревновават в премиерната щура комедия „ Баща в остатък ” от 20.00 ч., а феновете на хубавата музика ще могат да гледат Американските музикални награди 2018 от 22.00 ч.
 Баща в остатък NOVA-->
Едни от най-обичаните Дисни заглавия следва да забележим и тази година - на 26 декември в ефира на NOVA. Денят на Дисни ще стартира с сантименталната комедия “Нашата невероятна Коледа ” и ще продължи с класиката “Цар Лъв ” от 12.30 ч., Следват приключенията на Анна и Елза в „ Треска по Замръзналото кралство ” и фентъзи описа от продуцента Тъм Бъртън „ Алиса в огледалния свят ”. А в 20.00 ч. героите на „ Зоотрополис ” ще забавляват дребни и огромни с обичания премиерен филм. За край на вечерта феновете ще проследят епизод 1 на новия хитов премиерен сериал „ Черният лист: Изкупление ”.
 Дисни NOVA
В дните сред празниците NOVA е подготвила следващата порция развлечение с няколко обичани кино заглавия в праймтайма от 20.00 ч. - " Мъже в черно 3 " на 27 декември , " Омагьосана " на 28 декември, „ Бевърли Хилс Чихуахуа " на 29 декември и „ Капан за родители ” на 30 декември.

Какво впечатли, разплака и разсмя феновете през последните 12 месеца? Обзорът на 2018 следва в последния уикенд на годината в „ Събуди се “. Репортерите на NOVA обобщават в четири елементи основни събития и вълнуващи фрагменти от България и света. А в навечерието на Нова година, на 30 декември, Темата на NOVA е отдадена на празничното замайване и въздържанието.

Денят преди настъпването на 2019 идва с уютна атмосфера и незабравими кино класики като „ Уилоу ” и историята на великия повествовател Жан Иму „ Герой ”. Точно в 20.00 ч. на 31 декември с доста развлечение и празнично въодушевление стартира новогодишното издание на „ Господари на ефира ” , а по-късно Цирк дю Солей ще впечатли всички пред дребния екран с неповторими акробатични номера. Новогодишната нощ продължава с концерта на известния попизпълнител Бруно Марс и невероятното шоу на Виктория Сикрет 2018, които ще заредят ефира с още въодушевление след среднощ.
 коледни филми NOVA
Не пропускайте програмата на NOVA с идните министър председатели и вълнуващи изненади в празничните дни до края на 2018.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР