С наближаването на празничния сезон много от нас са в

...
С наближаването на празничния сезон много от нас са в
Коментари Харесай

5 литературни класики за перфектен коледен подарък

С наближаването на празничния сезон доста от нас са в търсене на идеалните дарове, които да споделят с околните си. Въпреки че най-новите технологии и фешън придобивки могат да привлекат вниманието ни, има нещо особено в това да подариш безконечна литературна класика.

Книгите имат силата да ни придвижват в разнообразни светове, да провокират страсти и да оставят трайно влияние. Тази Коледа обмислете опцията да подарите една от тези пет литературни класики, които са издържали инспекцията на времето.
" Коледна ария " от Чарлс Дикенс
Нито един лист с коледни четива не би бил цялостен без " Коледна ария " на Чарлс Дикенс. Публикувана за пръв път през 1843 година, тази книга споделя историята на Ебенизер Скрудж, сребролюбец, и неговата промяна след поредност от призрачни визити в навечерието на Коледа. Вечната приказка на Дикенс за изкуплението и същинския дух на Коледа е стопляща сърцето и непреходна класика, която продължава да пленява читателите от всички възрасти.



 
" Малки дами " от Луиза Мей Олкът
" Малки дами " на Луиза Мей Алкот е типичен разказ, който надвишава границите на поколенията. Действието се развива по време на Гражданската война, а тази трогателна история наблюдава живота на четирите сестри, до момента в който се оправят с провокациите на юношеството, любовта и преследването на фантазиите си. Със своите тематики за фамилията, любовта и личностното израстване " Малки дами " остава обичана класика, която е съвършен коледен подарък.



И още три книги - вижте кои на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР