С наближаването на месец юни официално се настройваме на лятна

...
С наближаването на месец юни официално се настройваме на лятна
Коментари Харесай

Кои летни спортове изгарят най-много калории - slava.bg

С наближаването на месец юни публично се настройваме на лятна вълна… без значение какво е времето на открито.
И тъй като като че ли без значение с какъв брой свободни часове разполагаме за подготовка за лятото, постоянно желаеме още и още да подобряваме визията си, идването на топлия сезон единствено трансформира метода, по който упражняваме.

Сега идва времето на плажния волейбол, на федербала навън, карането на колела, плуването, хвърлянето на фризби или плажна топка и на останалите обичани летни спортове и занимания.

А кои от тях са най-ефективни в изгарянето на калории? Потърсихме статистика по въпроса и открихме кои интензивности ще ни оказват помощ да изгорим нежеланите мазнини допустимо най-бързо.
Плажен волейбол – 400 калории за 50 минути
Вероятно един от най-популярните летни спортове се оказва ужасно аеробно упражнение, което ангажира цялото тяло и ще ви поизпоти.
Кану-каяк – 430 калории за 60 минути
Идея за занимателен ден с околните или фамилията – каране на каяк. Ще бъде разнообразна интензивност, която е и загадка подготовка.
Федербал – 340 калории за 45 минути
На плажа, на игрище, в задния двор или на някоя приятна полянка федербалът е страховит метод да се раздвижим и да се позабавляваме по едно и също време.
Разходка на плажа – близо 300 калории за 35 минути
Обикновената разходка по плажната линия изгаряне доста количество калории поради в допълнение противодействие на пясъка при всяка стъпка.
Каране на ролери – близо 600 калории за 40 минути
Извадете старите ролери – с тях по занимателен и бърз метод топим калориите.
Плуване – 714 калории за 60 минути
Най-лятната интензивност изгаря най-вече калории, тъй като разрешава на цялото тяло да се движи. Същевременно този спорт е най-щадящ и безвреден откъм контузии, по тази причина в действителност е съвършен за всекиго.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР