С наближаването на лятото г-жа Хинч развълнува феновете на почистването

...
С наближаването на лятото г-жа Хинч развълнува феновете на почистването
Коментари Харесай

Феновете на г-жа Хинч пощуряха, след като гуруто по почистване дебютира с гамата Home Bargains

С наближаването на лятото госпожа Хинч развълнува почитателите на почистването с чисто нова гама почистващи артикули - въодушевени от ваканционни аромати.

Софи Хинчклиф, най-известна като госпожа Хинч, развълнува почитателите на почистването, като разкри чисто новите си артикули като част от изданието „ Vacay Vibes “, налично в Home Bargains. Красиво ароматизираните артикули бяха толкоз известни, когато купувачите разчистиха рафтовете на преференциалния търговец на дребно.

Феновете към този момент са „ захласнати “ от новата гама от създателката на вирусно почистващо наличие, която завладя обществените медии със себе си комфортни препоръки и трикове за разчистване, както и нейния безукорен домакински интериор.

Тя влезе в своя Instagram, с цел да пусне разгорещено новината за новата си линия на страницата си в Instagram, като сподели: „ Бях толкоз разчувствана да споделя това. “

„ Ако обичате моят мирис Vacay Vibes, това ще ви хареса “, до момента в който тя даде на фанатиците в региона на почистването да надникнат в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР