С медицинска шапка за еднократна употреба и облечен в престилка,

...
С медицинска шапка за еднократна употреба и облечен в престилка,
Коментари Харесай

Юлиан Вергов в болница, подложил се на операция

С здравна шапка за еднократна приложимост и облечен в престилка, артистът Юлиан Вергов сподели, че е в болница. Той е претърпял интервенция на коляното на десния крайник, само че по фотосите, които показа в профила си в инстаграм, проличава, че е в въодушевление.
Прочетете още
Вергов пусна усмихнато селфи, на което написа: “Всичко към този момент е 6! ”. Актьорът в действителност трябвало да се подложи на интервенцията още през септември - октомври, само че програмата на театрите към този момент била подготвена и той нямало по какъв начин да анулира представления. Затова отсрочил интервенцията за януари, като авансово предизвестил, че няма да играе, описа самият той пред “24 часа ”.

В сторито участва и още една фотография, на която се вижда компрес на капачката на коляното му, а долната част на крайници му е намазана с йод. До леглото са подпрени две патерици, които ще оказват помощ на артиста при напредването му.

 

През октомври предходната година той още веднъж сподели фотография в обществените мрежи от болничното легло. На нея се виждаше по какъв начин е на системи. Тогава артистът не посочи каква е повода, написа единствено “Малък ремонт ”.

“Връщам се на сцената на 7 февруари с “В очакване на Годо ”, сподели Вергов, като изясни, че раздвижването на крайници му става постепенно. Известната пиеса се играе във Военния спектакъл в София.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР