С марсохода Джужун Китайската космическа агенция поднесе изключителен подарък за

...
С марсохода Джужун Китайската космическа агенция поднесе изключителен подарък за
Коментари Харесай

Коментар: Проучването на Марс демонстрира технологичния прогрес на Китай

С марсохода Джужун Китайската галактическа организация сервира извънреден подарък за 100-годишнината от основаването на Китайската комунистическа партия. Това се споделя в материал на CNN, отдаден на задачата до.
Според репортажа на американската медия, на 15 май китайският марсоход с името на бога на огъня в китайската митология Джужун, е постигнал историческо кацане на Марс. През последните 100 години Китай реализира огромен прогрес в повишение на своите научни и софтуерни качества и бързо настигна Запада. Въпреки че технологиите на китайския марсоход не са по-добри от американския роувър Пърсивиърънс, страната насочва явен сигнал, че качествата ѝ в Космоса настигат тези на Съединени американски щати, се споделя в материала на медията, представен от.
 Мъск има вяра, че Марс е единствено стъпка по пътя на човечеството Мъск има вяра, че Марс е единствено стъпка по пътя на човечеството
Завоюването на Марс ще изисква човешка жертва, само че не липсват доброволци за такова рисково, само че вълнуващо премеждие. Това сподели предприем...
Преди два дни китайският марсоход за първи път изпрати данни посредством орбитъра " Тиенъун-1 ", оповестиха от китайската Програма за проучване на Луната. Орбитърът извърши четвъртото си прекъсване покрай Марс, навлизайки в орбитата за релейна връзка. В известието от Китай се показва, че в понеделник марсоходът за първи път е предал сполучливо данни до Земята посредством орбитъра, на който му лишава 8,2 часа, с цел да направи една обиколка към Марс. Орбитърът служи като релейна станция за връзка сред Джужун и Земята.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР