С малокалибрено оръжие е бил застрелян в главата Мартин -

...
С малокалибрено оръжие е бил застрелян в главата Мартин -
Коментари Харесай

Първи подробности за убийството на Мартин - Нотариуса в София

С малокалибрено оръжие е бил убит в главата Мартин - Нотариуса. Той бил убит с няколко изстрела, а на място е открита гилза. Иво Илиев, зам.- градски прокурор на София, който удостовери името на убития, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Убиецът е бил добър стрелец. Нотариуса е премахнат до колата си, която не е наранена от изстрелите. Затова се счита, че в случай че са били от дърво да вземем за пример, е употребен оптичен мерник или бързомерец. Куршумите проехтели към 19:20 часа, когато защитата на комплекса се сменяла.

" Този човек е бил в годините забавен около делото Крашевски - Нотариуса. Това съобщи на брифинг градският прокурор на София Илиана Кирилова, която също е на мястото на престъплението.

" В Софийска градска прокуратура има подадени сигнали за опасност от негова страна по отношение на магистрати, които не са прокурори. По делото се работи и се разпитват очевидци. Установяват се и други неща, работи се и за имотни измами. Все още няма обвинени за убийството ", уточни още тя.

" Извършва се оглед на местопроизшествието, откриват се очевидци и очевидци. Всички сили са вдигнати на крайник. В издирването е включен целият запас на Столичната дирекция на вътрешните работи ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев.



От Министерство на вътрешните работи обявиха, че цяла нощ екипите ще работят на място и ще се събират доказателства.

Има полицейски патрули на изходите на София, които ревизират колите.

Припомняме, че довечера трябваше да се организира обучение на Министерство на вътрешните работи в столицата, само че бе анулирано точно поради тежкия престъпен случай.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР