С лунната диета можете да свалите до пет килограма за

...
С лунната диета можете да свалите до пет килограма за
Коментари Харесай

Луната ни вталява с 5 килограма

С лунната диета можете да свалите до пет кг за един нейн цикъл, настояват специалисти.  Този режим не е фрапантен – във всяка една от етапите приемате избран тип храни, които дават отговор за биологичните потребности през този интервал.

За да употребявате чудодейната мощ за стопяване на килограми, започнете подготовката по новолуние. Вечер преди лягане разбийте сок от прясно изцеден лимон с кисело мляко или сок от портокал с прясно мляко в съответствие 1:2. Белтъчините в композиция с киселината от цитрусовите плодове разграждат мазнините в организма и го приготвят за интензивно намаляване.

Истинското слабеене стартира ден след пълнолунието. През идващите две седмици дневното ви меню би трябвало да съдържа не повече от 1000 – 1200 калории и да включва храни, които подтикват обмяната на веществата.

Закуската да не съдържа повечеот 300-350 калории - пълнозърнест самун, нискомаслена извара или яйца, пресни плодове и пчелен мед.

Обедът може да съдържа 350-400 калории. Преобладаващи би трябвало да бъдат богатите на въглехидрати артикули – ориз, картофи или спагети. Те спомагат за прочистването на организма от отрови и го улесняват да стопи непотребните килограми.

За вечеря са задоволителни 300 калории. За предпочитане е да си извършите салата – пресни зеленчуци, парче сирене, пилешко филе или риба.

След идващото новолуние организмът е биологически надъхан да продължава да отслабва, само че към този момент постепенно и последователно. Растящата Луна възбужда вкус за витамини и минерали, които спомагат за разграждането на мазнините и превръщането им в сила.

Дневното ви меню към този момент може да включва 1200-1400 калории с преобладащи протеини, които придават пресен тип на кожата и биовещества, които поддържат тонуса.

Закуската  е добре да включва зърнени храни и плодове. Обедът може да е по-богат и разнороден – нежни и нетлъсти меса или риба, съчетани с богати на въглехидрати зеленчуци. За вечеря са ви нужни най-много минерали и витамини, като калориите да не надвишават 400. Принципно наблегнете на плодовете и зеленчуците, пийте доста вода. Това подтиква още повече самопречистването на тялото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР