С лично състояние от близо 300 милиарда долара, най-богатият човек

...
С лично състояние от близо 300 милиарда долара, най-богатият човек
Коментари Харесай

Илон Мъск с прическа на съветски комбайнер


С персонално положение от близо 300 милиарда $, най-богатият човек в света Илон Мъск може да си разреши всякаква прическа, която пожелае, а тази седмица ексцентричният милиардер избра доста странния мохоук, оповестяват Глас Нюз.

Основателят и основен изпълнителен шеф както на Tesla, по този начин и на SpaceX дебютира с авангардния си нов образ, когато беше сниман да каца в Маями в сряда вечер.

50-годишният Мъск долетя с частен аероплан преди старта на Art Basel Miami, изключителния интернационален панаир на изкуството, прочут с блестящи празненства и звезди, който стартира в четвъртък и ще продължи до събота.

Бизнесменът изложи на показ новата си визия, показвайки бръснатите страни на главата си, разкриващи опънатото му лице.



Косата на Мъск от дълго време е обсъждана тематика. Има доста спекулации в мрежите, като специалист сподели пред известно издание, че през 2018 година, е „ доста, доста евентуално “ техническият магнат да е претърпял интервенция по трансплантация на коса.

Мъск дойде във Флорида с едногодишния си наследник X Æ A-XII и новото си кученце Шиба ину на име Марвин.

Обкръжението на Мъск включваше трима охранители и бавачка, които излязоха от летището, държейки дребното дете на шефа си в ръцете си и носейки голяма раница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР