С лейбъристите на Кийр Стармър политическото определение идва със серия

...
С лейбъристите на Кийр Стармър политическото определение идва със серия
Коментари Харесай

Как лейбъристите биха преместили границите на Брекзит

С лейбъристите на Кийр Стармър политическото определение идва със серия от негативи. Най-голяма изясненост има в нещата, които той е изключил. И има няколко въпроса, по които той е бил по-категоричен от това, което не има намерение да прави по отношение на Brexit.

Човекът, който обезпечи управлението на лейбъристите със своята позиция против Брекзит, начерта алените линии, които в миналото възхитиха напускащите торите. Лейбъристите няма да се стремят да се причислят още веднъж към единния пазар или митническия съюз или да възстановят свободата на придвижване. Официално Starmer търси единствено еволюционен прогрес: съглашение за ветеринарни разпореждания, взаимно признание на квалификациите, връщане към схемата за продан на студенти по Еразъм и по-лесна подвижност на младежите.

Дори те не са елементарни. Лейбъристите биха желали самостоятелна санитарна и фитосанитарна ветеринарна договорка, взаимното признание на квалификациите е комплицирано за даване и по-голямата подвижност също би означавала повече прист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР