С косене на зеленитеплощи в паркове и покрай булевардите, и

...
С косене на зеленитеплощи в паркове и покрай булевардите, и
Коментари Харесай

Стартира пролетното почистване на Монтана

С косене на зеленитеплощи в паркове и около булевардите, и с миене на улиците стартира почистването на Монтана, заяви кметът Златко Живков. Измита е ул. „ Климент Охридски “.

Сега екипите на дружество „ Чистота “ работят в най-високия квартал на град – Живовския.Фонтаните, като се изключи централния също са пуснати. Централният ще проработи от 1 април. Основно ще бъдат почистени подлезите на гарата.Те ще бъдат заключвани през нощта. Ограничителният режим ще бъде въведен и за оградените спортни площадки в Монтана.

Камерите от системата за видеонаблюдение в града сазаснели двама вандали, които обръщат контейнерите за отпадък, чупят дребните кошчета, къртят фундаментни отливки, заяви кметът Златко Живков.

Това е станалона 15 март късно вечерта на бул. „ Христо Ботев “ в региона на гарата и на бул. „ Хаджи Димитър “ в посока към стадиона. На видеокадрите се виждат доста добре лицата на мъжете, които унищожават общинската благосъстоятелност. Записите сапредоставени на полицията за различаване и формиране на произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР