С концерт на Йълдъз Ибрахимова на 4 август ще се

...
С концерт на Йълдъз Ибрахимова на 4 август ще се
Коментари Харесай

Йълдъз Ибрахимова открива джаз феста в Банско

С концерт на Йълдъз Ибрахимова на 4 август ще се открие юбилейното ХХ-то издание на най-голямото лятно музикално събитие в България - Международният джаз фестивал в Банско.

Огромната известност, която фестивалът завоюва през годините измежду музиканти, експерти и фенове по целия свят, го трансформира в едно от най-значимите интернационалните културни конгреси на Балканите. Тази година интернационалният джас фестивал Банско ще бъде в седмицата сред 4 и 12 август.

Сред новите имена в афиша са Тбилиси Биг бенд с диригент Гиви Гачечиладзе и солисти от Грузия. Много от артистите, взели участие до момента на фестивалната сцена, обичат Банско и желаят да ни гостуват още веднъж – описа в „ Артефир” основателят на фестивала доктор Емил Илиев, споменавайки имената на звезди като Кенди Дълфър, Марио Станчев, Аксел Цвингербергер, Мънго Джери Блус Бенд и други

Пати Остин ще остане няколко вечери в Банско и дружно с бенда си ще закрие фестивалната стратегия на 12 август – довериха ни уредниците, а на юбилейното фестивално издание акцентът ще бъде върху джемсешъните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР