С Кирил съм работил много по-добре, по-лесно и по-често, отколкото

...
С Кирил съм работил много по-добре, по-лесно и по-често, отколкото
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Може да се случи ние с Кирил да управляваме, а Борисов да е в опозиция

С Кирил съм работил доста по-добре, по-лесно и по-често, в сравнение с с Борисов “. Така водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски отговори на изказванието на Кирил Петков, че Пеевски взима решенията, когато тримата с Борисов седнат да беседват.

„ Ние сме по-скоро в коалиция с Петков, в сравнение с с Борисов “, счита Делян Пеевски.

Лидерът на Движение за права и свободи напомни, че с ГЕРБ и ПП-ДБ са работили дружно през последните 9 месеца. „ Да се успокоят, да се приготвят за избори, да дойдат резултатите, и да седнем да си приказваме “, прикани Пеевски.

Той бе безапелационен, че е приказвал с Петков и са се разбрали както „ Балкански поток “, по този начин и дерогацията на „ Лукойл “ да бъдат прегледани в парламентарните комисии. „ Ние приказваме непрекъснато с тях, този да си признае, оня да си признае, ами да си признаем – всички сме дружно “, изясни Делян Пеевски.

Председателят на Движение за права и свободи прикани и Кирил Петков да помни какво са говорили и че постоянно са работили за България.

„ Били сме дружно, може и след изборите още веднъж да сме “, разяснява Пеевски и даже насочи обръщение към Борисов. „ Днес виждам Борисов приказва за 150, 160 депутати. Ами може да се случи ние с Кирил да управляваме, а той да е в съпротива. Това Борисов би трябвало да го разбере, кой е споделил, че наложително той би трябвало да ръководи “, добави Делян Пеевски.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР