С какво се занимават евродепутатите от ГЕРБ?Мислите, че алармират света

...
С какво се занимават евродепутатите от ГЕРБ?Мислите, че алармират света
Коментари Харесай

Недялко Недялков: Изумих се, че евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев се занимава със зарядни на телефони. Той ми изтри коментара. Хората на Борисов в Брюксел са потрес

С какво се занимават евродепутатите от ГЕРБ?

Мислите, че сигнализират света за полицейските репресии на Бойко Рашков, за хипотетично фалшифицираните избори, за вероятността министър председател на страната да стане лице, нарушило Наказателния кодекс, за властническия режим на президента Радев?

О, не. Те имат надалеч по-важни каузи. Приоритетите им са други.

Евродепутатът Андрей Ковачев, да вземем за пример, се занимава с „ уеднаквяване на зарядните устройства на всички мобилни телефони “. Това разбрах от запъхтян пост в персоналния му фейсбук.

Видях с какво си уплътнява времето господин Ковачев и ми стана болно. Наивно взех решение да отвръщам с коментар на стената му. Написах следното: „ Браво, господин Ковачев, поздравления. На фона на полицейщината и персоналния режим в България вие се занимавате с титанично значимата задача да уеднаквявате зарядните на телефоните. За това ли ви пратиха в Брюксел гласоподавателите на ГЕРБ? “
свързани новини128681на 01.12.2021203023на 24.11.2021
Само пет минути по-късно коментарът ми към този момент бе заличен от Андрей Ковачев.

Изтрит!

Така си взема решение проблемите демократът Ковачев, какво ще му се спънка някакво си журналистче, какво ще му скапва рахата…

Дреме му на Ковачев, дреме им на Мейдел и Габриел, дреме им на евроснахичките, дреме им на останалите хрантутници с по 20-30 хиляди евро заплати. Дреме им какво става у нас.

Как пък от май насам, откогато на власт е хунтата, не мъцнаха нещо, по какъв начин не реагираха, по какъв начин не спретнаха един брифинг за международните медии, по какъв начин не сигнализираха интернационалната преса.

Елена Йончева в случай че беше, планини щеше да повдига.

За да бъда обективен – почтено се държат единствено господата Адемов и Александър Йорданов. Останалите все едно не работят за България и партията, която ги е излъчила, а за някое Неправителствени организации на Сорос.

Това не ме учудва. Предупреждавам от години, че подборът на евродепутатите на ГЕРБ е сгрешен. Вредиха двете снахички, с цел да угодят на сватовете им от ЕНП. Двете снахички плюс някой и различен джендър за цвят. Борисов и сие да си сърбат в този момент попарата - няма кой добра дума да каже за тях пред света.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР