С изключителна тъга можем да потвърдим смъртта на нашия приятел

...
С изключителна тъга можем да потвърдим смъртта на нашия приятел
Коментари Харесай

Антъни Бурдейн почина на 61 години

" С изключителна горест можем да потвърдим гибелта на нашия другар и сътрудник Антъни Бурдейн . Неговата обич към превъзходни завършения, нови другари, чудесна храна и питиета и забележителните истории на света го вършат неповторим повествовател, геният му в никакъв случай не стопира да ни учудва и ще ни липсва доста . Нашите мисли и молебствия са с щерка му и фамилията в това извънредно мъчно време ", оповестяват СиЕнЕн.

Бурдейн е бил във Франция за идни епизоди на предаването си . Неговият непосредствен другар Ерик Рипърт, френският готвач, открива, че Бурдейн не реагира в хотелската си стая тази сутринта.

Чрез своите телевизионни излъчвания и книги, Бурдейн изследва човешкото положение и оказва помощ на аудиторията да мисли друго за храната, пътуването и себе си.

В кариерата си, той получава съвсем всяка премия, която промишлеността може да предложи. Наричат го " истинската рок звезда " на кулинарния свят и " Елвис на неприятните готвачи " .

През 1999 година той написа публикацията в " Ню Йоркър " - " Не яжте преди да прочетете това ", която се трансформира в най-продаваната книга за 2000 година Води " Антъни Бурдейн: Без резервации " на Travel Channel, като предаването печели две награди " Еми " и повече от 10 номинации.

Приемайки премията " Пийбоди " през 2013 година, Бурдейн разказва по какъв начин се е отнася към работата си. " Ние питаме доста елементарни въпроси: " Какво те прави благополучен, какво ядеш, какво обичаш да готвиш ? И на всички места по света отиваме и питаме тези елементарни въпроси. Имахме опцията да получим някои в действителност удивителни отговори. "

СиЕнЕн удостоверява, че повода за гибелта на Бурдейн е самоубийство.

Самоубийството е възходящ проблем в Съединени американски щати. Американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите разгласиха изследване, че процентът на самоубийствата се е нараснал с 25% в през последните две десетилетия в Съединени американски щати. Двадесет и пет страни регистрират повишение на самоубийствата с повече от 30%.

 Бум на самоубийствата в Съединени американски щати от 1999 година
Бум на самоубийствата в Съединени американски щати от 1999 година

30% нарастване в интервала 1999-2016
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР