С Hellblade: Senua’s Sacrifice, Ninja Theory представиха една качествена видеоигра,

...
С Hellblade: Senua’s Sacrifice, Ninja Theory представиха една качествена видеоигра,
Коментари Харесай

Ninja Theory за предизвикателствата от включването на Bleeding Edge в Game Pass

С Hellblade: Senua’s Sacrifice, Ninja Theory показаха една качествена видеоигра, с която привлякоха към себе си вниманието на Microsoft към себе си, които след това и ги получиха. С компания от ранга на редмъндския техногигант, студиото можеше да бъде решително в бъдещето си. Наскоро Ninja Theory анонсираха не една, а два нови плана, продължение на Hellblade и игра, която ще преглежда тематики, сходни с тези от първата игра за Сенюа. Но преди анонса на Project Mara, както е предварителното име на играта, студиото разкри по време на Е3 2019 The Bleeding Edge.

Играта се нарежда в една нишова категория сред „ меле “ екшън от трето лице и екипен мултиплейър, което я слага в неповторима позиция. Това разяснява за GamesIndustry.biz креативния шеф на The Bleeding Edge Рахни Тъкър. Самите Ninja Theory имат задоволително добър опит в комбат заниманията с Enslaved, Heavenly Sword и DmC: Devil May Cry. Тя споделя, че работата по The Bleeding Edge е стартирала с едвам 15 индивида от студиото, с цел да нарасне до 25, което съставлява една четвърт от чиновниците на Ninja Theory.

„ Когато играете играта, вие в действителност може да почувствате разликата сред The Bleeding Edge и всички останали неща в това пространство. Това не е като нищо друго – най-малко от нещата, които аз знам “, декларира Тъкър.



Когато играта излезе на 24-ти март тази година, тя ще се появи по едно и също време за Xbox One, PC и в абонаментната услуга на Microsoft Game Pass. Това значи, че играта ще доближи до още по-широк кръг от геймъри от тези, които платят цялостната ѝ цена. Фактът, че The Bleeding Edge ще се появи в Game Pass обаче съставлява също по този начин и голямо предизвикателство пред студиото, точно заради тази причина. Това признава и Тъкър.

„ В момента подчертаваме до известна степен и над този миг с новите играчи. Входа на играта в Game Pass трансформира леко нещата спрямо това, в случай че просто продавахме играта непосредствено. Ако дадена група хора реши да похарчи някаква сума за избрана игра, то това евентуално се случва тъй като тя е в род, който те познават и схващат и те ще попаднат в позната среда, като класово основани герои и други неща “, изяснява Тъкър.

„ Но, в случай че сте пристигнали в играта посредством Game Pass и да речем не знаете толкоз доста за този вид игри, може да е един тип мъчно да схванете нещата първоначално. Може да не знаят всичките бутони, да не знаят по какъв начин работят другите режими, тъй че ние се фокусираме над това също и гледаме да се уверим, че сме подготвили почвата за напълно нови играещи. Те могат да се упражняват напълно умерено с управлението и в дожото с изкуствен интелект, да се подготвяр за играта и да стартират да схващат за какво екипа е нещо значимо и какво може да извършите вие като част от този екип. Да се надяваме, че по този метод те ще влязат в първата си борба малко по-подготвени “, приключва Тъкър.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР