С грозен панаир завърши първото заседание по делото, в което

...
С грозен панаир завърши първото заседание по делото, в което
Коментари Харесай

Бившият на Джулиана Гани стигна до просешка тояга. Изтезава за пари в съда болната й майка

С противен панаир приключи първото съвещание по делото, в което някогашният на Джулиана Гани съди болната й от рак майка, видя наш кореспондент в храма на Темида. Борещата се с подлото заболяване достолепна дама е подведена под отговорност от екс брачна половинка на манекенката тъй като е защитила щерка си в медиите откакто лъснаха бруталните му изневери и перверзни чатове с леки дами. 

Обеднелият прелюбодеец решил, че може да изкара някой лев от някогашната си тъща и без да му мигне окото, че тя колкото да се крепи на крайници, й спретнал дело за " уронване на авторитет ".

По време на съвещанието бранителят му, най-вероятно подскокоросан от него, загърби възпитание и се нахвърли с грозни реплики против очевидци и съдии, което скандализира грубо наблюдаващите процеса. 

Останалият без пари жиголо има за какво да се тресе от нерви. След като изгуби любовта на Джулиана, която го устояваше и му уреждаше бизнеси, той тотално бил скъсал джоба. Без нежното й наличие инфлуенсърската му кариера копае дъното, а почитателите в мрежата се топят като лански сняг. Фитнесът му, който беше напълно оборудван от Гани, също пустее. 

За да свърже двата края, прегладнелият кръшкач се бил " отворил " на нов бизнес. Той нон стоп завеждал каузи както против фамилията на някогашната си, по този начин и против публицисти и обществени персони, които намерено изобличаваха разврата и лъжите му. Мотивите на юристите са като излезли под индиго и всички са за " уронване на авторитет ". 

Логично, той или губи разногласията, или изкрънква дребни съглашения за още по-дребни пари, сочат правосъдните регистри. Последната му вяра била да измъкне тлъста пачка от болната стара жена, която се осмели да отбрани достойнството на красивата Джулиана, разясниха присъстващи на процеса. И разумно попитаха за какво мачото със залязваща популярност не се хване най-накрая на работа и да изкарва хляба си с почтен труд.

Източник:
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР